Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Iubire, Fericire, Dragoste, Prietenie, Zambete, Voiosie, Craciun, adica Happy Christmas Market 2021 in AFI Cotroceni

Iubire, Fericire, Dragoste, Prietenie, Zambete, Voiosie, Craciun, adica Happy Christmas Market 2021 in AFI Cotroceni, Nivel1 #AFIcelmaimaremall. Hai si tu sa te bucuri de atmosfera calda a sarbatorilor de iarna si sa-i bucuri pe cei dragi cu cadouri dichisite, 24 nov. – 24 dec. Povestea cadourilor de iarna se va desfasura in siguranta cu respectarea normelor sanitare in vigoare, in ambianta celui mai cunoscut centru comercial, conturand atmosfera calda a sarbatorilor de iarna. #AFIcelmaisigurmall
Let’s Make Christmas Great Again! by #AccenteNOIfair 

Si anul acesta ai posibilitatea sa fii prezent in AFI Cotroceni (24 nov. – 24 dec.) contractand un stand comercial pentru vanzarea produselor de Craciun, in cadrul Happy Christmas Market 2021, cu toate masurile de siguranta sanitara impuse de autoritati. Ti-am pregatit cea mai buna locatie de expunere / vanzare din Bucuresti si standuri noi novatoare prin imagine si functionalitate create special pentru activitatea comerciala dedicata Sarbatorilor de Iarna.

Centrul comercial Afi Cotroceni se pozitioneaza in topul mall-urilor importante din Romania, inregistrand cel mai mare numar de vizitatori si cele mai mari vanzari realizate de firmele chiriase atat inainte, cat si dupa ridicarea starii de urgenta. Este mall- ul cu cel mai mare grad de fidelizare al clientilor, dovada deschiderea tuturor magazinelor existente in mall si a peformantelor financiare realizate de acestea. De asemenea, este mallul cu cele mai largi culoare, iar prin masurile de preventie covid implementate este asigurata protectia clientilor si a chiriasilor.

Insula pentru expunerea produselor si serviciilor este asigurata avand toate masurile de siguranta sanitara in contextul covid.
Intrucat este un an dificil pentru toti, reducem riscul inchirierii prin prevederi contractuale in situatia imposibilitatii desfasurarii activitatii comerciale in oricare moment, inainte sau in perioada
de desfasurare, daca vor fi emise decizii oficiale din partea autoritatilor locale/centrale/guvernamentale de interzicere a desfasurarii ACTIVITATII COMERCIALE DIN MALL-URI pentru masuri de prevenire a raspandirii noului coronavirus (COVID 19), CU RETURNAREA PROCENTUALA A SUMELOR PENTRU PERIOADA AFECTATA.

Asadar, tinem cont de situatia speciala si de anul acesta astfel incat activitatea dumneavoastra comerciala sa nu reprezinte un risc, ci un parteneriat reciproc avantajos, transparent si de incredere.

Activitatea comerciala Happy Christmas Market este autorizata pe cod CAEN 6820 asadar nu este supusa restrictiei pentru targuri, in situatia in care ar putea sa apara o astfel de situatie prin ordonanta de guvern. Este activitate comerciala similara cu a insulelor permanente din centrele comerciale. Dovada o reprezinta numarul mare de firme cu care colaboram inca de la inceputuri (2006) si care au contractat, deja.

Povestea cadourilor de iarna se va desfasura in siguranta, in ambianta celui mai cunoscut centru comercial, conturand atmosfera calda a sarbatorilor de iarna. Ce mai astepti? Promoveaza-ti produsele eficient si contracteaza o insula comerciala de vanzare in cadrul mall-ului! Reintalneste-ti clientii!

👉 Completeaza formularul din link si primesti automat mapa cu toate detaliile organizatorice https://accentenoifair.ro/contractare-stand-comercial/