Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Am inceput inscrierile la Happy Spring Market 2023 din AFI Cotroceni. Cel mai mare targ de cadouri de primavara.

Dam startul inscrierilor pentru primul eveniment din 2023!

Te invitam sa participi la Happy Spring Market, in perioada 9 feb. – 8 mar. la AFI COTROCENI, eveniment de interactiune a antreprenorilor cu publicul larg care vizeaza cresterea consumului de produse si servicii dedicate sarbatorilor de primavara (Valentine’s Day, Dragobete, Martisor, Ziua Femeii), dar si cresterea vizibilitatii acestora ca exercitiu financiar sanatos pentru dezvoltare. Aici te conectam cu cele mai noi tendinte in materie de cadouri realizate de antreprenori locali creativi din toata tara.

Asa cum bine stii, targul ca manifestare comerciala reprezinta cel mai dinamic si direct contact cu consumatorul vizat care iti aduce feedback imediat si te ajuta la scalarea business-ului, mai ales in contextul actual in care vanzarile online au scazut intrucat clientii si-au reluat vechile obiceiuri de consum.

Ti-am pregatit cea mai buna locatie de expunere / vanzare din Bucuresti si standuri create special pentru activitatea comerciala dedicata Sarbatorilor de Primavara. Insula pentru expunerea produselor si serviciilor este pusa la dispozitie de organizator.

Centrul comercial Afi Cotroceni se pozitioneaza in topul mall-urilor importante din Romania, inregistrand cel mai mare numar de vizitatori si cele mai mari vanzari realizate de firmele chiriase atat inainte, cat si dupa ridicarea starii de urgenta si revenirea la activitate comerciala fara restrictii. Este mall- ul cu cel mai mare grad de fidelizare al clientilor, dovada deschiderea tuturor magazinelor existente in mall si a peformantelor financiare realizate de acestea. De asemenea, este mallul cu cele mai largi culoare, iar prin masurile de preventie sanitara implementate a fost si este asigurata protectia clientilor si a chiriasilor.

Povestea cadourilor de primavara se va desfasura in ambianta celui mai mare si cunoscut centru comercial, conturand atmosfera calda a sarbatorilor de primavara. Ce mai astepti? Promoveaza-ti produsele eficient si contracteaza o insula comerciala de vanzare in cadrul mall-ului! Reintalneste-ti clientii!

Esti creator de cadouri speciale? Completeaza formularul din link si primesti automat mapa cu toate detaliile organizatorice, aici https://accentenoifair.ro/contractare-stand-comercial/

Pentru orice detalii contacteaza-ne! Let’s Make Spring Great Again!

Cu prietenie,

Echipa Accente NOI Fair
0723 257 994 / 0727 870 793
accentenoi@gmail.com / cipriandinca@accentenoi.ro / andreeadinca@accentenoi.ro