Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Dam startul distractiei de vara la Summer Fest in Parcul “Alexandru Ioan Cuza” – zona bisericii maramuresene!

Weekendul acesta, 23 – 25 iunie, nu iti face program, pentru ca te asteptam la un festin delicios si racoros la “SUMMER FEST ”, in Parcul “Alexandru Ioan Cuza” – zona bisericii maramuresene.

Hai si tu, sa te bucuri  de cele mai gustoase fructe de mare preparate de chef Gabriel Toader dupa retete speciale, atent pastrate, si cele mai indreznete preparate pe grill create de chef Liviu Bosnea impreuna cu echipa sa.. De asemenea, iti vom delecta papilele cu cei mai buni urban burgeri din oras. Pe toate acestea le vom stropi cu bere rece artizanala romanesca, pentru a alunga canicula.

Incursiunea ta, va continua in lumea speciala a produselor de gelaterie bio din ingrediente naturale, gelaterie artizanala cu cele mai diverse arome dupa retete italiene atent pastrate. De asemenea, te vei bucura de demonstratii live si vei putea gusta din celebra inghetata thailandeza preparata pe loc, in fata ta, intr-un show gastronomic care iti va face weekendul implinit. Si pentru ca este vorba de inghetata si ciocolata, vei afla cum se prepara ingredientul minune adus din inima Africii, boabele de cacao. Le gusti, degusti si te bucuri cu familia si prietenii!

Apoi, iti bucuri papilele cu placinte preparate dupa retete traditionale din Bucovina si iti stingi setea cu sucuri reci din fructe naturale.

Penru Sanziene, ti-am pregatit standuri ale artistilor romani care iti aduc creatii vestimentare si accesorii hand-made cu simboluri din cultura traditionala romanesca precum si ateliere de pictura si face painting. De asemenea, weekendul acesta cei mici se bucura de atelierele Diamond Dotz, o noua tehnica de a dezvolta creativitatea celor mici si celor mari folosind o varietate de modele la care se adauga mici diamante pentru a crea un tablou surprinzator. Micile tablouri prind viata dupa ce toate diamantele sunt asezate pe panza de lucru. Efectul este…sclipitor!

Si pentru ca se anunta un sfarsit de saptamana canicular, vei gasi si solutii pentru terapii naturiste romanesti in care cultura plantelor medicinale si recoltarea din flora spontana se fac prin metode artizanale.

 

Asadar, weekendul acesta ai dezlegare la distractie in Parcul “Alexandru Ioan Cuza” – zona bisericii maramuresene!