Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Va asteptam cu drag la targurile si expozitiile noastre!

Va invitam sa urmariti programul expozitional lansat de noi, si  sa participati in calitate de expozant, partener, partener media sau vizitator la evenimentele noastre. 

Targurile se reflecta in promovare eficienta in spatii expozitionale centrale si accesibile publicului din Bucuresti si din tara, si urmaresc fidelizarea consumatorilor de produse si servicii, prin evidentierea cererii si ofertei actuale si viitoare. 

Acestea se desfasoara atat indoor (targuri si expozitii cu tematica diversa), cat si outdoor (festivaluri de sarbatori).

Pornind de la ecourile favorabile de care au beneficiat targurile implementate pana in prezent, atat din partea vizitatorilor cat si din partea presei, apreciem ca editiile urmatoare vor consolida exercitiul de imagine si traditia unor manifestari de succes organizate in Bucuresti si in alte orase din tara

Loading Evenimente

« Toate evenimentele

Artisan Food Market ed. a III-a, Hanu’ lui Manuc

martie 25 @ 10:00 - martie 26 @ 20:00

📣 Ei bine, da! Te așteptam cu acelasi vibe bun la prima editie din 2023 si ce-a de a III-a de la start ARTISAN FOOD MARKET, in inima Bucurestiului, la Hanu’ lui Manuc, in weekendul 25 – 26 Martie. Proiectul nostru isi face datoria in continuare si vizeaza nevoia interactiunii directe intre producator si consumator, in acord cu responsabilizarea si educarea publicului prin care sprijinim cresterea consumului de produse ssnstoase si produse artizanale gourmet, dar si cresterea vizibilitstii micilor antreprenori ca exercitiu financiar sanatos pentru dezvoltarea comunitatilor locale.

Si pentru că punem foarte mare pret pe educatie si informare ti-am pregatit o serie de evenimente in cadrul targului la care vei intelege, de la oameni care si-au dedicat activitatea profesionala promovarii culturii gastro-oenologice din Romania, de ce este sanatos, atat din punct de vedere medical cat si economic, sa consumi produse locale curate si sa sprijini, astfel, antreprenorii locali.
Te asteptam si pe tine sa intri in cea mai frumoasă si creativa atmosfera dedicata fenomenului productiei artizanale food & drink din Romania, in inima Bucurestiului.
💚 targ cu producatori / antreprenori locali cu produse artizanale romanesti food & drink din toata tara, desfasurat pe terasa acoperita Hanu’ lui Manuc, fix la intrare. Multi vor fi prezenti in premiera la targ si ii găsesti doar aici in cele două zile.
💚 experiențe culinare speciale;
💚sesiuni de degustari la standuri si povesti gastro-oenologice inedite despre valorificarea unor retete foarte vechi;
💚…și alte surprize;
Dorinta noastra, ca si a ta, suntem siguri, este sa facem din patrimoniul cultural gastronomic romanesc un brand de tara si sa crestem consumul de produse locale artizanale. Si asta o putem face numai impreuna! Asadar, te asteptam sa ne vizitezi si sa fii parte din fenomenul productiei artizanale food & drink din Romania.
INTRARE ESTE LIBERA PENTRU VIZITATORI!
Eveniment creat de #accentenoifair si sustinut de 🤝 #bioshopromania #gastroart #VinulRo #RestaurantHanuluiManuc #zilesinopti #metropotam #vinsi.eu #agendaexpo si alti prieteni la fel de dedicati. Se aude la #MagicFM
Save the date Artisan Food Market ed. a III-a |🗓 25 – 26 MARTIE | 🏠HANU’ LUI MANUC | ⏰ 10:00 – 20:00 I INTRARE LIBERA

Detalii

Inceput:
martie 25 @ 10:00
Sfarsit:
martie 26 @ 20:00

Organizator

Echipa Accente NOI Fair
Telefon:
0727 870 793 / 0723 257 994
E-mail:
accentenoi@gmail.com

Locatie

Restaurant Hanu’ lui Manuc
Str. Franceză 62-64
Bucuresti, 030106 România
+ Harta Google
Sit web:
https://www.facebook.com/artisanfoodmarketbucuresti