Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Va asteptam cu drag la targurile si expozitiile noastre!

Va invitam sa urmariti programul expozitional lansat de noi, si  sa participati in calitate de expozant, partener, partener media sau vizitator la evenimentele noastre. 

Targurile se reflecta in promovare eficienta in spatii expozitionale centrale si accesibile publicului din Bucuresti si din tara, si urmaresc fidelizarea consumatorilor de produse si servicii, prin evidentierea cererii si ofertei actuale si viitoare. 

Acestea se desfasoara atat indoor (targuri si expozitii cu tematica diversa), cat si outdoor (festivaluri de sarbatori).

Pornind de la ecourile favorabile de care au beneficiat targurile implementate pana in prezent, atat din partea vizitatorilor cat si din partea presei, apreciem ca editiile urmatoare vor consolida exercitiul de imagine si traditia unor manifestari de succes organizate in Bucuresti si in alte orase din tara

Loading Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Happy Spring Days 2021 in AFI Cotroceni

februarie 9 @ 9:00 - martie 8 @ 21:00

Povestea cadourilor de Valentine’s Day, Dragobete, Martisor, Ziua Femeii, se va desfasura in siguranta, in ambianta celui mai cunoscut centru comercial, conturand atmosfera calda a sarbatorilor de Primavara. Ce mai astepti? Hai sa facem totul la superlativ! Promoveaza-ti produsele eficient si contracteaza o insula comerciala! Reintalneste-ti clientii!

Avand in vedere responsabilitatea sociala care ne ghideaza activitatea de 15 ani, impreuna cu partenerii nostri din AFI Cotroceni am implementat toate masurile de preventie covid stabilite de autoritati astfel incat este asigurata protectia clientilor/vizitatorilor si a chiriasilor #AFIcelmaisigurmall

Detalii la 👉  cipriandinca@accentenoi.ro | andreeadinca@accentenoi.ro | accentenoi@gmail.com ☎️ 0727870793 | 0723257994

Let’s Make Spring Great Again!

Detalii

Inceput:
februarie 9 @ 9:00
Sfarsit:
martie 8 @ 21:00

Organizator

Echipa Accente NOI Fair
Telefon:
0727 870 793 / 0723 257 994
E-mail:
accentenoi@gmail.com

Locatie

AFI Cotroceni
Bulevardul General Vasile Milea 4, București 061344
Bucharest, Bucuresti 061344 România
+ Harta Google
Telefon:
0727870793
Sit web:
https://accentenoifair.ro/