Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Va asteptam cu drag la targurile si expozitiile noastre!

Va invitam sa urmariti programul expozitional lansat de noi, si  sa participati in calitate de expozant, partener, partener media sau vizitator la evenimentele noastre. 

Targurile se reflecta in promovare eficienta in spatii expozitionale centrale si accesibile publicului din Bucuresti si din tara, si urmaresc fidelizarea consumatorilor de produse si servicii, prin evidentierea cererii si ofertei actuale si viitoare. 

Acestea se desfasoara atat indoor (targuri si expozitii cu tematica diversa), cat si outdoor (festivaluri de sarbatori).

Pornind de la ecourile favorabile de care au beneficiat targurile implementate pana in prezent, atat din partea vizitatorilor cat si din partea presei, apreciem ca editiile urmatoare vor consolida exercitiul de imagine si traditia unor manifestari de succes organizate in Bucuresti si in alte orase din tara

Loading Evenimente

« Toate evenimentele

Happy Spring Market 2020 – AFI Cotroceni

februarie 8 @ 10:00 - martie 8 @ 22:00

Cea de a XI-a editie a Targului de Martisor – Happy Spring Market, cel mai mare targ indoor din Bucuresti, o implementam in AFI Cotroceni (8 feb. – 8 mar.).

In acel de-al 15-lea an de activitate pe piata de tradeshow marketing, te invitam sa participi la unul dintre cele mai frumoase si de impact targuri de cadouri de primavara. Ti-am pregatit cea mai buna locatie de expunere/vanzare si standuri noi novatoare prin imagine si functionalitate create special pentru acest eveniment.
Centrul comercial Afi Cotroceni se pozitioneaza in topul mall-urilor importante din Romania, inregistrand cel mai mare numar de vizitatori si cele mai mari vanzari realizate de firmele chiriase. De asemenea, este mall-ul cu cel mai mare grad de fidelizare al clientilor.
Asa cum v-am obisnuit, punem la cale festivaluri inspirate de sarbatori in care cadourile dichisite vor fi actorii principali.
Standurile pentru expunerea produselor si serviciilor sunt asigurate de organizator. Acestea vor fi AMPLASATE LA ETAJUL 1, in zonele consacrate, pe aleile circulate ale centrului comercial, asigurand vizibilitate maxima tuturor firmelor expozante
Povestea cadourilor de primavara se va desfasura in ambianta celui mai cunoscut centru comercial, conturand atmosfera calda a sarbatorilor de Sf. Valentin, Dragobete, Martisor si Ziua Femeii. Ce mai astepti? Hai sa facem totul la superlativ! Promoveaza-ti produsele eficient si inscrie-te ca expozant!

Detalii inscrieri la 👉accentenoi@gmail.com ☎️ 0727870793 | 0723257994.

Let’s Make Spring Great Again!

Detalii

Inceput:
februarie 8 @ 10:00
Sfarsit:
martie 8 @ 22:00

Organizator

Echipa Accente NOI Fair
Telefon:
0727 870 793 / 0723 257 994
E-mail:
accentenoi@gmail.com

Locatie

AFI Cotroceni
Bulevardul General Vasile Milea 4
Bucharest, 061344 România
+ Harta Google
Telefon:
0727870793
Sit web:
www.accentenoifair.ro
SSL