Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Va asteptam cu drag la targurile si expozitiile noastre!

Va invitam sa urmariti programul expozitional lansat de noi, si  sa participati in calitate de expozant, partener, partener media sau vizitator la evenimentele noastre. 

Targurile se reflecta in promovare eficienta in spatii expozitionale centrale si accesibile publicului din Bucuresti si din tara, si urmaresc fidelizarea consumatorilor de produse si servicii, prin evidentierea cererii si ofertei actuale si viitoare. 

Acestea se desfasoara atat indoor (targuri si expozitii cu tematica diversa), cat si outdoor (festivaluri de sarbatori).

Pornind de la ecourile favorabile de care au beneficiat targurile implementate pana in prezent, atat din partea vizitatorilor cat si din partea presei, apreciem ca editiile urmatoare vor consolida exercitiul de imagine si traditia unor manifestari de succes organizate in Bucuresti si in alte orase din tara

Loading Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Sezatoare la Palat

20 octombrie 2017 - 29 octombrie 2017

In perioada 20 – 29 octombrie, Primaria Capitalei prin Centrul Cultural ”Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului”, in parteneriat cu Accente NOI Fair, va invita in curtea interioara a Palatului Mogosoaia la festivalul de traditii populare „Sezatoare la Palat”. Va asteptam cu concerte sustinute de Rona Hartner si Taraful Bucuresti, Grigore Lese, Florin Vasilica si Grupul Teleormanul, Marioara Man Gheorghe & Ansamblul Mladitei Ilfovene, Ansamblul Rapsodia Carpatilor si multi alti artisti, cu standuri ale mesterilor populari si gastronomie traditionala inedita, retete dacice descoperite si puse in practica de artizani priceputi. Amfitrionul sezatorii va fi actorul Andrei Duban.

Va asteptam cu drag intr-un decor special cu concerte de dans si muzica folclorica sustinute de artisti populari, spectacole de dansuri populare sustinute de ansambluri folclorice, tarafuri traditionale cu instrumentisti virtuozi, care vor aduce bucuria cantecului si traditiilor populare romanesti din toate zonele istorice ale tarii.

De asemenea, va veti bucura de ateliere mestesugaresti autentic taranesti cu exemplificari ale activitatilor gospodaresti.

V-am pregatit standuri atent decorate in care artistii populari vor expune produse autentice din cultura traditionala: vase de olarit, ii si diferite articole de imbracaminte taraneasca, icoane taranesti pe sticla si lemn, articole din lemn pentru gatit (linguri, vase, scaunele, masute folosite in gospodarii), carti si albume de fotografie despre istoria si cultura nationala realizate pe hartie manuala; produse alimentare certificate de la producatori autentici (dulceturi, zacusti, siropuri, tuica, palinca, must (cu expunerea utilajului traditional si prepararea pe loc), vin, cozonaci si placinte traditionale.

Asadar, toamna aceasta redescoperim traditiile autentice la Palat.

Te asteptam cu drag si voiosie!

Detalii

Inceput:
20 octombrie 2017
Sfarsit:
29 octombrie 2017

Organizator

Primaria Capitalei prin Centrul Cultural ”Palatele Brancovenesti de la Portile Bucurestiului”, in parteneriat cu Accente NOI Fair

Locatie

Palatul Mogosoaia
Strada Valea Parcului nr. 1
Mogosoaia, Romania
+ Harta Google
Telefon:
0723257994