Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Va asteptam cu drag la targurile si expozitiile noastre!

Va invitam sa urmariti programul expozitional lansat de noi, si  sa participati in calitate de expozant, partener, partener media sau vizitator la evenimentele noastre. 

Targurile se reflecta in promovare eficienta in spatii expozitionale centrale si accesibile publicului din Bucuresti si din tara, si urmaresc fidelizarea consumatorilor de produse si servicii, prin evidentierea cererii si ofertei actuale si viitoare. 

Acestea se desfasoara atat indoor (targuri si expozitii cu tematica diversa), cat si outdoor (festivaluri de sarbatori).

Pornind de la ecourile favorabile de care au beneficiat targurile implementate pana in prezent, atat din partea vizitatorilor cat si din partea presei, apreciem ca editiile urmatoare vor consolida exercitiul de imagine si traditia unor manifestari de succes organizate in Bucuresti si in alte orase din tara

Loading Evenimente
Găsește Evenimente

Navigare evenimente

Evenimente in 22 februarie 2023

Ongoing

HAPPY SPRING MARKET 2023 – AFI Cotroceni

9 februarie 2023 @ 10:00 - 8 martie 2023 @ 22:00
AFI Cotroceni, Bulevardul General Paul Teodorescu 4
Bucharest, Sector 6 061344 România

Te invitam sa participi la Happy Spring Market, in perioada 9 feb. – 8 mar. la AFI COTROCENI, eveniment de interactiune a antreprenorilor cu publicul larg care vizeaza cresterea consumului de produse si servicii dedicate sarbatorilor de primavara (Valentine’s Day, Dragobete, Martisor, Ziua Femeii), dar si cresterea vizibilitatii acestora ca exercitiu financiar sanatos pentru dezvoltare.

Află mai mult »
+ Exporta Evenimente