Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Fii parte din fenomenul productiei artizanale food & drink din Romania la a III-a editie ARTISAN FOOD MARKET

Te așteptam cu acelasi vibe bun la prima editie din 2023 si ce-a de a III-a de la start ARTISAN FOOD MARKET, in inima Bucurestiului, la Hanu’ lui Manuc, in weekendul 25 – 26 Martie. Proiectul nostru isi face datoria in continuare si vizeaza nevoia interactiunii directe intre producator si consumator, in acord cu responsabilizarea si educarea publicului prin care sprijinim cresterea consumului de produse ssnstoase si produse artizanale gourmet, dar si cresterea vizibilitstii micilor antreprenori ca exercitiu financiar sanatos pentru dezvoltarea comunitatilor locale.

Si pentru că punem foarte mare pret pe educatie si informare ti-am pregatit o serie de evenimente in cadrul targului la care vei intelege, de la oameni care si-au dedicat activitatea profesionala promovarii culturii gastro-oenologice din Romania, de ce este sanatos, atat din punct de vedere medical cat si economic, sa consumi produse locale curate si sa sprijini, astfel, antreprenorii locali.
Te asteptam si pe tine sa intri in cea mai frumoasă si creativa atmosfera dedicata fenomenului productiei artizanale food & drink din Romania, in inima Bucurestiului.
💚 targ cu producatori / antreprenori locali cu produse artizanale romanesti food & drink din toata tara, desfasurat pe terasa acoperita Hanu’ lui Manuc, fix la intrare. Multi vor fi prezenti in premiera la targ si ii găsesti doar aici in cele două zile.
💚 experiențe culinare speciale;
💚sesiuni de degustari la standuri si povesti gastro-oenologice inedite despre valorificarea unor retete foarte vechi;
💚…și alte surprize;
Dorinta noastra, ca si a ta, suntem siguri, este sa facem din patrimoniul cultural gastronomic romanesc un brand de tara si sa crestem consumul de produse locale artizanale. Si asta o putem face numai impreuna! Asadar, te asteptam sa ne vizitezi si sa fii parte din fenomenul productiei artizanale food & drink din Romania.
INTRARE ESTE LIBERA PENTRU VIZITATORI!
Eveniment creat de #accentenoifair si sustinut de 🤝 #bioshopromania #gastroart #VinulRo #RestaurantHanuluiManuc #zilesinopti #metropotam #vinsi.eu #agendaexpo si alti prieteni la fel de dedicati. Se aude la #MagicFM
Save the date Artisan Food Market ed. a III-a |🗓 25 – 26 MARTIE | 🏠HANU’ LUI MANUC | ⏰ 10:00 – 20:00 I INTRARE LIBERA