Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Rezerva-ti standul la Happy Christmas Market 2020 I AFI Cotroceni I inscrieri expozanti

Cea de a XI-a editie a Targului de Cadouri dedicat sarbatorilor de iarna – Happy Christmas Market, cel mai mare targ indoor din Bucuresti, o implementam si in 2020 in AFI Cotroceni (28 nov. – 28 dec.), cu toate masurile de siguranta sanitara impuse de autoritati.

In cel de-al 15-lea an de activitate pe piata de tradeshow marketing, te invitam sa participi la unul dintre cele mai frumoase si de impact targuri de cadouri de iarna. Ti-am pregatit cea mai buna locatie de expunere / vanzare din Bucuresti si standuri noi novatoare prin imagine si functionalitate create special pentru acest eveniment.

Centrul comercial Afi Cotroceni se pozitioneaza in topul mall-urilor importante din Romania, inregistrand cel mai mare numar de vizitatori si cele mai mari vanzari realizate de firmele chiriase atat inainte, cat si dupa ridicarea starii de urgenta. Este mall-ul cu cel mai mare grad de fidelizare al clientilor, dovada deschiderea tuturor magazinelor existente in mall si a peformantelor financiare realizate de acestea. De asemenea, este mallul cu cele mai largi culoare, iar prin masurile de preventie covid implementate este asigurata protectia clientilor si a chiriasilor.

Asa cum v-am obisnuit, punem la cale targuri inspirate de sarbatori in care cadourile dichisite vor fi actorii principali.

Standurile pentru expunerea produselor si serviciilor sunt asigurate de organizator avand toate masurile de siguranta sanitara in contextul covid. Acestea vor fi AMPLASATE LA ETAJUL 1, in zonele consacrate, pe aleile circulate ale centrului comercial, asigurand vizibilitate maxima tuturor firmelor expozante

Povestea cadourilor de iarna se va desfasura in siguranta, in ambianta celui mai cunoscut centru comercial, conturand atmosfera calda a sarbatorilor de iarna. Ce mai astepti? Hai sa facem totul la superlativ! Promoveaza-ti produsele eficient si inscrie-te ca expozant! Reintalneste-ti clientii!

Detalii la 👉 cipriandinca@accentenoi.ro | andreeadinca@accentenoi.ro | accentenoi@gmail.com ☎️ 0727870793 | 0723257994

Inscrieri din 19 oct.

Let’s Make Christmas Great Again!