Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Inchiriaza-ti standul comercial la Happy Spring Days 2021 I AFI Cotroceni I 9 feb. – 8 mar.

Anul acesta ai posibilitatea sa fii prezent in AFI Cotroceni (9 feb. – 8 mar.) contractand un stand comercial pentru vanzarea produselor dedicate sarbatorilor de primavara (Sf. Valentin, Dragobete, 1 Martie, 8 Martie), cu toate masurile de siguranta sanitara impuse de autoritati.

Ti-am pregatit cea mai buna locatie de expunere / vanzare din Bucuresti si standuri noi novatoare prin imagine si functionalitate create special pentru activitatea comerciala dedicata Sarbatorilor de Primavara..

Centrul comercial Afi Cotroceni se pozitioneaza in topul mall-urilor importante din Romania, inregistrand cel mai mare numar de vizitatori si cele mai mari vanzari realizate de firmele chiriase atat inainte, cat si dupa ridicarea starii de urgenta. Este mall-ul cu cel mai mare grad de fidelizare al clientilor, dovada deschiderea tuturor magazinelor existente in mall si a peformantelor financiare realizate de acestea. De asemenea, este mallul cu cele mai largi culoare, iar prin masurile de preventie covid implementate este asigurata protectia clientilor si a chiriasilor.

Insula pentru expunerea produselor si serviciilor este asigurata avand toate masurile de siguranta sanitara in contextul covid.
Intrucat este un an dificil pentru toti, reducem riscul inchirierii prin prevederi contractuale in situatia imposibilitatii desfasurarii activitatii comeciale in oricare moment, inainte sau in perioada de desfasurare, daca vor fi emise decizii oficiale din partea autoritatilor locale/centrale/guvernamentale de interzicere a desfasurarii ACTIVITATII COMERCIALE DIN MALL-URI pentru masuri de prevenire a raspandirii noului coronavirus (COVID 19), cu returnarea procentuala a sumelor pentru perioada afectata.

Asadar, tinem cont de situatia speciala de anul acesta astfel incat activitatea dumneavoastra comerciala sa nu reprezinte un risc, ci un parteneriat reciproc avantajos, transparent si de incredere.

Activitatea comerciala este autorizata pe cod CAEN 6820 asadar nu este supusa restrictiei pentru targuri. Este activitate comerciala similara cu insulele permanente din centrele comerciale. Dovada o reprezinta numarul mare de firme cu care colaboram inca de la inceputuri (2006) si care au contractat, deja.

Povestea cadourilor de Primavara se va desfasura in siguranta, in ambianta celui mai cunoscut centru comercial, conturand atmosfera calda a sarbatorilor de Valentine’s Day, Dragobete, Martisor, Ziua Femeii. Ce mai astepti? Promoveaza-ti produsele eficient si contracteaza o insula comerciala de vanzare in cadrul mall-ului! Reintalneste-ti clientii!

Inchiriaza direct aici 👉  Detalii la  cipriandinca@accentenoi.ro | andreeadinca@accentenoi.ro | accentenoi@gmail.com
0727870793 | 0723257994

Let’s Make Spring Great Again!