Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Participa la primele targuri din 2017

Deschidem anul expozitional 2017 cu doua dintre cele mai importante evenimente tematice dedicate zilelor Indragostitilor si Martisorului. Targurile vor fi implementate in Bucuresti Mall Vitan si Plaza Romania.

In prima parte a evenimentului, cu durata de 1 luna de zile, oferta firmelor expozante va reda atmosfera de sarbatoare a zilei Indragostitilor (09 / 10 februarie – 14 februarie), iar in cea de a doua parte targul continua (15 februarie – 8 martie), sub sloganul „Dezbraca-te de Iarna” aducand in prim plan cadourile diverse, de la traditional la modern, dedicate Martisorului si Zilei de 8 Martie.

Asadar, facem o incursiune lunara in lumea cadourilor rafinate care vor aduce mai repede caldura Primaverii.

Mapa (prezentare, tarife, plan amplasare standuri etc.) va fi facuta publica incepand cu data de 20 ianuarie, iar adeziunile de participare vor fi primite si inregistrate incepand cu 23 ianuarie. Firmele expozante care se inscriu la targurile din ambele malluri vor avea drept de prima optiune la alegerea standurilor.

Va rugam sa trimiteti cererile de participare la una din adresele de e-mail: accentenoi@gmail.com sau office@accentenoi.ro. De asemenea, pentru alte detalii organizatorice ne puteti contacta si telefonic.

SSL