Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Inscrie-te la ARTISAN FOOD MARKET I 11 – 12 iunie I Casa Universitarilor

Salutare!

Te invitam sa participi la ARTISAN FOOD MARKET – in perioada 11 – 12 iunie la CASA UNIVERSITARILOR – eveniment de interactiune sanatoasa a antreprenorilor locali cu publicul larg care vizeaza cresterea consumului de produse sanatoase si produse artizanale gourmet, dar si cresterea vizibilitatii acestora ca exercitiu financiar sanatos pentru dezvoltarea comunitatilor locale.

Cei doi ani care au stat sub semnul pandemiei au dus la blocarea accesului fizic, scaderea vanzarilor si interactiunii producatorilor, creatorilor, artizanilor, cu publicul larg, astfel ca proiectul nostru vizeaza nevoia interactiunii directe intre producator si consumator, in acord cu responsabilizarea si educarea publicului. Asa cum bine stii, targul, ca manifestare comerciala, reprezinta cel mai dinamic si direct contact cu consumatorul vizat care iti aduce feedback imediat si te ajuta la scalarea business-ului.

Evenimentul este organizat de Accente NOI Fair agentia noastra de trade show marketing care activeaza de peste 15 ani pe piata organizarii de targuri, expozitii si festivaluri, in parteneriat cu BioShopRomania entitate care de 7 ani, prin eforturi, promoveaza la nivel national si international gastronomia si istoria culinara traditionala ca parte a patrimoniului cultural gastronomic romanesc. Dorinta noastra, ca si a ta, suntem siguri, este sa facem din patrimoniul cultural gastronomic romanesc un brand de tara. Si asta o putem face numai impreuna!

Asadar, promoveaza-ti produsele eficient si contracteaza un stand comercial de vanzare! Reintalneste-ti clientii intr-o atmosfera misto din plin centrul capitalei la Casa Universitarilor (pe Str. Dionisie Lupu 46 – cladire de patrimoniu si o curte generoasa cu ffoarte multa verdeata), pentru ca avem:

  • targ cu peste 60 de mici producatori / antreprenori locali cu produse premium romanesti food & drink desfasurat in interior si exterior.
  • zona food truck, food court cu experiente culinare speciale;
  • demo cooking cu retete din carti de gastronomie romaneasca; conferinte, debate-uri, cooking-uri interactive privitoare la cresterea consumului de produse locale sanatoase cu profesionisti din industrie.
  • zona de relaxare, ateliere creative pentru copii si adulti si alte surprize;
  • sesiuni de degustari;
  • and more….(poti sa vii cu o idee pe care s-o implementezi, suntem deschisi).

Evenimentul creat de #accentenoifair sustinut de 🤝 #bioshopromania #gastroart #VinulRo #zilesinopti #metropotam #vinsi.eu si alti prieteni la fel de dedicati. Se aude la #MagicFM

INTRAREA ESTE LIBERA PENTRU PUBLIC!

Pentru inscrieri,👉 Completeaza formularul din link si primesti automat mapa cu toate detaliile organizatorice https://accentenoifair.ro/contractare-stand-comercial/ sau da-ne un semn direct la contactele de jos.

Echipa Accente NOI Fair
0727 870 793 I 0723 257 994
accentenoi@gmail.com I cipriandinca@accentenoi.ro I andreeadinca@accentenoi.ro