Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Promoveaza-ti produsele la SPRING FEST in Bucuresti Mall si Plaza Romania

Accente NOI Fair va invita  in luna aprilie sa participati la TARGUL DE FLORII SI PASTE – SPRING FEST 2016  in Bucuresti Mall -Vitan (20 – 29 aprilie), respectiv Plaza Romania (21 – 29 aprilie) dedicat publicului larg prin temele specifice perioadei. Evenimentele vor fi implementate in interior cu standuri de prezentare, sub forma de insule, amplasate la parter pe aleile circulate ale mall-urilor.

Targurile se vor desfasura in doua dintre cele mai importante centre comerciale ale Anchor Grup, Bucuresti Mall Vitan  si Plaza Romania. Standurile de prezentare sunt asigurate de organizator. Inscrierile incep in data de 21 martie.

Pentru eficientizarea dialogului si a procedurilor de inscriere: Firmele expozante care nu au participat, anterior, la un targ de Paste in Plaza Romania sau Bucuresti Mall organizat de Accente NOI Fair, trebuie sa trimita o scurta prezentare a activitatii si a produselor / serviciilor pe care doresc sa le expuna in cadrul manifestarii expozitionale la adresele: office@accentenoi.ro si/sau accentenoi@gmail.com. Totodata, prezentarea va fi insotita de o fotografie de stand de la alte evenimente.

Standul de prezentare este asigurat de organizator tuturor firmelor participante. Adeziunile pentru inscrieri sunt primite incepand cu data de 21 martie 2016.

 

Va multumim si va asteptam cu drag sa participati la targuri de cadouri inspirate!