Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Targul Martisorului da tonul primaverii la Bucuresti Mall si Plaza Romania!

15-02-2017 – 08-03-2017

Vino intre 15 februarie si 8 martie la Bucuresti Mall si Plaza Romania si “Dezbraca-te de Iarna” sa simti aerul de primavara! Te asteptam cu cea mai variata si rafinata selectie de cadouri traditionale si moderne.

Asa cum te-am obisnuit, te asteptam la cel mai cald si prietenos targ de martisoare si cadouri din Bucuresti. Ti-am pregatit multe martisoare traditionale, dar si suprarealiste confectionate din lut, textilehartie, lana, piele, sticla, care au darul de a-ti aduce zambete si veselie. Ofera-le celor dragi cadouri inspirate pentru sarbatorile primaverii: decoratiuni florale, cosmetice bio, bijuterii fanteziste, mici sculpturi in ciocolata belgiana, artizanat, articole si accesorii hand-made, accesorii din blana naturala, gravuri, si multe alte surprize din aceeasi diversitate tematica.

Mai mult, te ajutam sa alegi pentru tine si cei dragi tie cadouri deosebite din gama variata de produse unicat din flori de lavanda, cu parfum de primavara, sau obiecte artizanale realizate in tehnica Tiffany, confectionate de priceputi artisti plastici.

Asadar, de Dragobete, Martisor si 8 Martie primavara iti zambeste la Bucuresti Mall si Plaza Romania!

SSL