Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Vino sa iti rasfeti gusturile la singurul FESTIVAL DE INGHETATA SI CIOCOLATA din Bucuresti, ICE CHOCO 2017, la Bucuresti Mall Vitan Nivel -1!

Weekendul acesta, 25 – 28 mai, nu iti face program, pentru ca te asteptam la un festin delicios si racoros cu cei mai importanti artizani de inghetata si maestri ciocolatieri la “FESTIVALUL DE INGHETATA SI CIOCOLATA – ICE CHOCO 2017, in Bucuresti Mall Vitan la Nivel -1, in jurul fantanii.

Hai si tu, sa afli istoria pralinelor belgiene (denumite asa in 1912 de celebrul cofetar belgian Jean Neuhaus) si sa gusti din creatiile cu arome exotice sculptate in ciocolata de renumiti maestri ciocolatieri belgieni. Incursiunea ta, va continua in lumea speciala a ciocolatei rafinate realizata de cofetari dupa celebre retete londoneze si retete raw.

Apoi, iti bucuri papilele cu produse de gelaterie bio din ingrediente naturale, gelaterie artizanala cu cele mai diverse arome dupa retete italiene atent pastrate. De asemenea, te vei bucura de demonstratii live si vei putea gusta din celebra inghetata thailandeza preparata pe loc, in fata ta, intr-un show gastronomic care iti va face weekendul implinit.

Si pentru ca este vorba de inghetata si ciocolata, vei afla cum se prepara ingredientul minune adus din inima Africii, boabele de cacao. Le gusti, degusti si te bucuri cu familia si prietenii!

Asadar, FESTIVALUL DE INGHETATA SI CIOCOLATA – ICE CHOCO 2017, reuneste cea mai variata si rafinata selectie de dulciuri si produse de gelaterie artizanala, intr-o atmosfera unica de rasfat si distractie la Bucuresti Mall Vitan, nivel -1.