Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Va asteptam cu drag la targurile si expozitiile noastre!

Va invitam sa urmariti programul expozitional lansat de noi, si  sa participati in calitate de expozant, partener, partener media sau vizitator la evenimentele noastre. 

Targurile se reflecta in promovare eficienta in spatii expozitionale centrale si accesibile publicului din Bucuresti si din tara, si urmaresc fidelizarea consumatorilor de produse si servicii, prin evidentierea cererii si ofertei actuale si viitoare. 

Acestea se desfasoara atat indoor (targuri si expozitii cu tematica diversa), cat si outdoor (festivaluri de sarbatori).

Pornind de la ecourile favorabile de care au beneficiat targurile implementate pana in prezent, atat din partea vizitatorilor cat si din partea presei, apreciem ca editiile urmatoare vor consolida exercitiul de imagine si traditia unor manifestari de succes organizate in Bucuresti si in alte orase din tara

Loading Evenimente
Găsește Evenimente

Navigare evenimente

Evenimente in 12 februarie 2021

Ongoing

Happy Spring Days 2021 in AFI Cotroceni

februarie 9 @ 9:00 - martie 8 @ 21:00
AFI Cotroceni, Bulevardul General Vasile Milea 4, București 061344
Bucharest, Bucuresti 061344 România

Intre 9 februarie si 8 martie, goana dupa cadourile de Valentine's Day, Dragobete, Martișor si Ziua Femeii incepe la Happy Spring Days in AFI Cotroceni. Impartasim cu voi bucuria Primaverii in #Aficelmaisigurmall
💚 👉 Contractare stand comercial https://accentenoifair.ro/contractare-stand-comercial/
Reintalneste-ti clientii in atmosfera calda a Sarbatorilor de Primavara #AFIcelmaimaremall

Află mai mult »
+ Exporta Evenimente