Pages Menu
fb fb fb fb
Categories Menu

Va asteptam cu drag la targurile si expozitiile noastre!

Va invitam sa urmariti programul expozitional lansat de noi, si  sa participati in calitate de expozant, partener, partener media sau vizitator la evenimentele noastre. 

Targurile se reflecta in promovare eficienta in spatii expozitionale centrale si accesibile publicului din Bucuresti si din tara, si urmaresc fidelizarea consumatorilor de produse si servicii, prin evidentierea cererii si ofertei actuale si viitoare. 

Acestea se desfasoara atat indoor (targuri si expozitii cu tematica diversa), cat si outdoor (festivaluri de sarbatori).

Pornind de la ecourile favorabile de care au beneficiat targurile implementate pana in prezent, atat din partea vizitatorilor cat si din partea presei, apreciem ca editiile urmatoare vor consolida exercitiul de imagine si traditia unor manifestari de succes organizate in Bucuresti si in alte orase din tara

Loading Evenimente
Găsește Evenimente

Navigare evenimente

Evenimente in 25 martie 2023

10:00

Artisan Food Market ed. a III-a, Hanu’ lui Manuc

25 martie 2023 @ 10:00 - 26 martie 2023 @ 20:00
Restaurant Hanu’ lui Manuc, Str. Franceză 62-64
Bucuresti, 030106 România

Despre sustenbilitate locala, interactiune directa cu sursa de hrana sanatoasa, povesti gastro-oenologice remarcabile, valorificarea unor retete locale vechi, reinterpretari de produs, degustari, educatie privind consumul de produse locale, unicitate, sprijin si despre multe alte valori este vorba aici, asa cum te-am obisnuit.

Află mai mult »
+ Exporta Evenimente